Szabadidő

Segítsd a fogyást rostokkal

Közeledik a nyár, egyre több ruhadarabot tudunk a szekrényben hagyni, ám ez nem mindenkinek kellemes élmény. Talán Te is azok közé tartozol, akik nem szívesen válnak meg a hosszú ujjútól és a hosszú nadrágtól a kivillanó testrészek látványa miatt.

A narancsbőrös lábak, a húsos karok bizony vonzzák a kritikusokat, arról nem is beszélve, hogy a súlyfelesleg milyen terhet ró a szervezetre! De ebbe az állapotba nem kell beletörődnöd!

Segítsd a fogyást rostokkal

A felesleges zsír óriási teher a szervezetednek!

A legfontosabb az, hogy tudatosítsd magadban a felesleges testzsír káros hatásait. Az egyre gyakrabban tapasztalt derékfájás, térdfájás, fáradékonyság bizony mind-mind elsősorban a túlsúlynak köszönhetők. A lerakódott felesleget málhaként cipeled magadon, ami fárasztó és megterhelő a szívednek is. Ez egy ördögi kör, hiszen ha fáradt vagy, kevesebbet mozogsz, szívesebben ülsz és halmozod a további zsírtartalékot.
Viszont van egy jó hírünk! Ha tényleg eleged van abból, hogy nem érzed jól magad a bőrödben és szeretnéd, ha azért néznének meg, mert sportos, fitt és jókedvű vagy, akkor tudsz változtatni!

Segítsd a fogyást rostokkal

Csökkentsd a bevitt kalóriákat éhezés nélkül!

A bevitt kalóriákat csökkenteni kell, legyen ez az első lépés! Erre tökéletes megoldás egy olyan turmix, amiben minden szükséges tápanyag megtalálható, mégis jóval kevesebb kalóriát tartalmaz, mint ami például egy főzelékben vagy levesben van. A BioTech USA  Ultra Loss Shake -e egy magas rost- és fehérje tartalmú turmix, amivel órákon át úgy érzed, nem vagy éhes, kalóriából viszont alig több mint egy kis adag saláta kalóriatartalma található benne. Nem kell éhezni, ez után a könnyed turmix után! Főleg vacsora helyett ajánlott az étkezéshelyettesítő turmix alkalmazása, de napközben is fogyaszthatod bármely étkezést kiváltva.

Segítsd a fogyást rostokkal

A megoldás tehát nem is olyan bonyolult! A strandszezonig még bőven van idő, vágj bele Te is és érezd jól magad a bőrödben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top