Aktuális

Az öngyógyítás lehetőségét dobta el magától Angelina Jolie

A hét híre, hogy Angelina Jolie leoperáltatta a mellét, mert megtudta, hogy hordozza azt a gént, ami édesanyját is megbetegítette. Soma különvéleménye.

A hír: Angelina Jolie amerikai színésznő leoperáltatta a mellét, mert az orvosai közölték vele, hogy 87 százalékos esélye van az emlőrákra, és 50 százalék a petefészekrákra, Jolie pedig a lehetőségét sem akarja meghagyni, hogy kifejlődhessen benne a daganat.

Miért a magyarok költenek a legtöbbet alkoholra és cigire?Soma véleménye: Azt hittem, hogy már vagyok olyan bölcs, hogy nem akarom az embereket megváltoztatni, és egyfajta külső szemlélőként nézem a dolgokat, de amikor megláttam ezt a hírt, miszerint Angelina Jolie is belement ebbe a végtelenül ostoba, tudatlan, félelemtől (és még ki tudja mitől?) motivált öncsonkításba, kinyílt a bicska a zsebemben. Körülbelül négy-öt éve hallottam először az ilyen indokú melleltávolításról; nem akartam elhinni. És most itt van ez az izgalmas, sok szempontból kiváló asszony, és ilyen példát mutat a világnak?! És még meg is dicsérik érte? A férje hősnek tartja… Uramisten! Ébresztő!!!
Akkor nézzük meg, miről is van szó. A világ egyik legismertebb (bár világszerte sokat támadott és vitatott nézeteken alapuló módszerekkel dolgozó, sőt emiatt szabadságvesztésre is ítélt – a szerk.) rákos betegségeket gyógyító orvosa (aki magát is kigyógyította a prosztatarákból) dr. Hamer. Több évtizedes munkával bebizonyította, hogy a rák alapvetően lelki eredetű betegség, és amilyen szinten egy betegség keletkezik, ott lehet leginkább gyógyítani. És bár a lelki szinten kívül a fizikai szint is nagyon fontos része a terápiájának, kemót, sugarat nem használ.

Több orvostól hallottam azt, hogy a rák olyan gyakori betegség, hogy szinte valamennyien átesünk rajta úgy, hogy többnyire észre sem vesszük. A tőle való félelem nagyítja föl, holott régi titok: a félelem vonzza a félelem tárgyát.

Angelina mellén a hegek, a testébe tett műanyag egy életen át a félelmére fogja emlékeztetni, arra az 5 százalékos fent maradt lehetőségre, amit mondtak neki az orvosok. Ezekről a százalékokról is azt gondolom: tömeghipnózis, az alvó emberek manipulálása. Persze üzletet lehet építeni erre a félelmükre.

Dr. Bruce Lipton, az új biológia megalkotója harminc éven át kutatta a sejtműködést, mire a hagyományos orvosi útból kiindulva ráébredt, hogy a sejtek egyfajta tudattal rendelkeznek, amivel lehetséges kommunikálni, ezáltal úgy a sejtekre, mint a genetikai programokra képesek vagyunk a saját tudatosságunkkal hatni. 

Ezt vette el magától Angelina Jolie, az öngyógyítás lehetőségét, reményét, hitét. A mellével együtt meggyilkolta saját képességeibe vetett hitét. Ebben mutat most példát több millió nőnek. Mintha azt mondaná: ne higgyetek magatokban, ne higgyetek az öngyógyító képességeitekben, a tudatotok hatalmában! Bízzátok csak rá magatokat a félelmetekre és az orvosokra. Majd ők megszerelnek benneteket, ha baj van…
Ezek szerint hozzájuk nem jutott el Louis L. Hay fantasztikus könyve, az Éld az életed!, amiben leírja a szerző, hogyan gyógyította ki magát az előrehaladott méhrákjából. A könyv olyan erejű és sikerű lett, hogy jelenleg ennek köszönhetően övé Amerika egyik legsikeresebb spirituális könyvkiadó hálózata, a Hay House Kiadó.
Sajnos úgy látszik, Angelina csak a fizikai, anyagi szintig jutott el. Pedig a félelem, ami MINDEN negatív érzés alapja,  nem ott szűnik meg. Őszintén mondom: szegény asszony! Mennyi szorongás lehet benne… (látszik a szemében is). A félelem elől nem lehet elmenekülni, és semmilyen külső segítő nem teheti meg azt, amit nekünk kell: szembenézni vele.

Így látja Soma:

Anonim szülés – tényleg az életet védi?

„A többség nem vevő az eurovíziós mázra”

„A gyógyszer önmagában nem segít a teherbe esésben”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top