Aktuális

Parkolóhely kizárólag nőknek

Dupla széles parkoló, közelebb van a bejárathoz, és a kivilágított helyek miatt biztonságosabb – a nőkre is gondoltak egy soproni mélygarázsban.

Parkolóhely kizárólag nőknekA női parkoló szóra a feministák ugranak, a férfiak elmosolyodnak, pedig legnagyobb örömünkre a soproni mélygarázsban nem azért alakítottak ki kifejezetten nőknek parkolóhelyeket, mert ügyetlenebbül vezetünk.

„Több európai országban meg sem nyithat úgy egy parkolóház, hogy a mozgáskorlátozottak parkolói mellett nincsenek ilyen parkolóhelyek is” – mondta el a Nyugat.hu-nak a Komornoki László, a Sopron Holding Zrt. vezérigazgatója.

A lényeg, hogy a majdnem dupla széles parkolót kifejezetten anyukáknak szánták, hogy sokkal könnyebben be tudják tenni a kocsiba a babakocsit, a gyerekeknek nagyobb helyük legyen kiszállni, vagy könnyebben bekössenek egy kisbabát az ülésbe. Közelebb is fekszik a bejárathoz, és jól kivilágított helyen alakították ki.

Szerintünk ez nagyon jó ötlet, de nevezhetnék inkább családos parkolónak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top