Aktuális

Akár 22 fok is lehet hétvégén

Szombaton és vasárnap már túlnyomóan napos idő várható. A leghidegebb órákban akár 2 fokig is lehűlhet a levegő, napközben azonban többfelé is 15-20 fok körüli maximumokra lehet számítani.

Pénteken helyenként még kialakulhatnak záporok, de sok lesz a napsütés. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5-10 fok között várható, északkeleten és délnyugaton ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14-19 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap néhol ködös, majd felhős másutt derült, napos lesz az ég; egyik nap sem várható. Szombaton a minimum-hőmérséklet 2-8 fok között valószínű, a nappali maximumok 12-18 fok között alakulnak. Vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet 4-10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15-22 fok között várható.

Ha nincs még ötletetek arra, hogy hétvégén hova menjetek, mit csináljatok, a programajánló összeállításunkban biztos megtaláljátok a nektek valót. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top