Aktuális

Viharos széllel jön a hidegfront

Egy gyenge hidegfront vonul át felettünk, nagy lehűlés azonban nem várható.

Szerdán északnyugaton és északkeleten alakulhat ki kisebb csapadék, az országba érkező hidegfront hatására megerősödik a szél, a Dunántúlon pedig viharos széllökések is lehetnek. Az északi és a nyugati tájakon komolyabb felhősödés, sőt gyenge csapadék is várható. Délen, délkeleten viszont marad a napsütés, ott 17-22 fok, míg másutt 13-17 fok várható – írja az Időkép.

Csütörtökön már mindenhol több napsütésre számíthatunk, csapadéktól sehol sem kell tartanunk. Pár fokkal azonban hűvösebb lesz, 13-18 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Pénteken északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, estére várhatóan az ország túlnyomó részén beborul az ég, ám csapadék még nem várható. Napközben 13-18 fokra számíthatunk.

Szombaton sok lesz felettünk a felhő, helyenként feltámadhat a déli-délnyugati szél. Vasárnaptól azonban már többfelé számíthatunk esőre, záporokra.

Erre a hétre, azaz az őszi szünet időszakára mindenesetre klassz családi programokat gyűjtöttünk össze. Szemezgess belőle, ha éppen nincs ötleted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top