Aktuális

Íme az idei karácsony első, bájos reklámja!

Rajzfilm, fülbemászó dal és megkönnyezni való happy end. Kell ennél több?

A John Lewis brit áruházlánc mindenkit megelőzve közzétette az első karácsonyi tévéreklámját, amely kezdésre inkább egy klasszikus Walt Disney-rajzfilmnek tűnik (szinte várjuk Bambi felbukkanását). Megkönnyezzük a nyúl szomorúságát, a hívogató téli álommal küzdő medve búslakodását, majd pedig egyszerűen elolvadunk a bájos végkifejlettől, miközben a Keane zenekar Somewhere Only We Know című dalának a Lily Allen-féle feldolgozása csendül fel.

A reklámnak persze magvas üzenete is van (korántsem az, hogy minden ajándékot a John Lewis üzleteiben vegyél meg, mert kezdődik a karácsonyi akció): Lepj meg valakit egy felejthetetlen karácsonnyal!

A kisállatos reklámnak ráadásul óriási sikere van: csupán egy napja mutatták be, de a videomegosztó oldalon már több mint 1 millióan töltötték le.

Egyébként nem szokatlan az előrehozott karácsonyi hangulatkeltés: október közepe óta ugyanis már javában árulják idehaza is a szaloncukrot, csokimikulást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top