Aktuális

Ajándék és adomány egyben – így segíthetsz

A személyes ajándék mindig szebb, mint egy egységcsomag: néhány adományozó már tudja ezt. De ehhez kell a te segítséged is!

Kétszázharmincöt gyermek és fiatal él a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ Szociális Intézményében. Ez az egyetlen olyan hely Békés megyében, amely fogyatékos kiskorúak bentlakásos ellátására szakosodott. Ezeknek a gyerekeknek az oktatása, képzése, gondozása csak így oldható meg.

Így karácsony táján talán még fontosabb, hogy odafigyeljünk azokra, akiknek családjuk nélkül kell éljniük – és az ünnepeket is így élik át. Számukra még fontosabb a személyre szóló figyelmesség, ajándék. Az Egészségbolt.hu és a Szépségbolt.hu most nekik szeretne segíteni.

Több mint kétszáz gyermekotthonban élő kisgyereknek és fiatalnak küldenek ajándékot a karácsonyfa alá: az adventi időszak alatt befolyt bevételből közel 400 000 forint értékű csomagot fognak összeállítani. A legjobb a dologban az, hogy az ajándékokat maguk a fiatalok választhatják ki saját igényeiknek megfelelően.

Vagyis, ha az ünnepig hátralévő napokban bármit rendelsz e két online boltban, te is hozzáteszel valamit ahhoz, hogy a fogyatékkal élő gyerekeknek is szép karácsonyuk legyen.

Ajándék és adomány egyben - így segíthetsz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top