Aktuális

Másodszor mentett életet egy 24 éves nő

Mindkét alkalommal véletlenül vált hőssé.

Keenia Williams
Keenia Williams

A 24 éves, kaliforniai Keenia Williams 2011-ben épp a kislányát vitte iskolába, amikor a visszapillantó tükrében látta, hogy egy kamion karambolozott. A fiatal anyuka nem tétovázott, azonnal félreállt az autójával, majd a saját élete kockáztatásával átrohant a kamionból szivárgó üzemanyagtócsákon, és kihúzta az eszméletlen sofőrt az égő roncsból. Bátor tettéért akkor Irgalmas szamaritánus díjjal tüntették ki.

Nemrégiben Keenia épp hazafelé tartott az autópályán, amikor előtte ütközött össze egy kamion és egy személyautó. A személyautó megcsúszott, egy falnak csapódott, majd a tetejével lefelé ért földet. Keenia látta, hogy a szerencsétlenül járt autó sofőrje beszorult a füstölgő járműbe. Azonnal a segítségére sietett, kinyitotta az ajtót, lerántotta a sérült asszonyról a beszorult biztonsági övet és kiszabadította az autóból, amivel az életét mentette meg.

Pár perccel később a rendőrök is a helyszínre érkeztek. Az egyik tiszt megdicsérte Keeniát a bátorságáért, és megkérdezte, hogy mi késztette erre a tettre. „Nos, nem először fordul elő, hogy megmentettem valakit” – válaszolta a nő.

Forrás: Yahoo News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top