Aktuális

Előbb a fotó, aztán a segítség?!

Íme, egy újabb bizonyíték arra, hogy nem minden az, aminek látszik.

Egyfajta kordokumentumként is felfogható az a fotósorozat, melyet egy kínai weboldalon tettek közzé a minap. Az előzményekről annyit közöltek, hogy a motoros lányt egy autó fellökte, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. Néhány bámészkodó azonnal összesereglett a balesetet szenvedett motoros körül, ám senki nem segített neki, mígnem egy férfi végre odaszaladt hozzá, hogy felsegítse. Mielőtt azonban ezt megtette volna, készített az úton fekvő lányról néhány fotót.

A meglehetősen felháborítónak tűnő jelenetet egy másik autóvezető örökítette meg. Utóbb azonban kiderült, hogy a lány segítségére siető férfi nem akart semmi rosszat, csupán azért készítette a képeket, hogy szükség esetén saját magát is megvédje, ugyanis az úton gyakoriak a színlelt balesetek, emiatt pedig az emberek már nem mernek segítséget nyújtani a bajba jutottaknak, ugyanis attól félnek, hogy végül őket vádolják meg a baleset okozásával.

Forrás: Rocketnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top