Aktuális

Ma messziről kerüld el a patikákat, rendelőket, hivatalokat!

Nem a kígyózó sorok miatt, hanem mert zárva lesznek.

Ma munkaszüneti nap van az egészségügyben és a hivatalokban. A gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők a Semmelweis-nap miatt lesznek zárva, a kormányhivatalok és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatain pedig a közszolgálati tisztviselők napja miatt szünetel az ügyfélfogadás.

Az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napján ügyeleti rend van az egészségügyi ellátásban, így a háziorvosi és a kórházi ellátásban is; a mentők teljes kapacitással dolgoznak. A legtöbb településen a gyógyszerellátást szintén ügyeleti rend szerint biztosítják. A gyógyszertári ügyeletekről bővebben itt olvashatsz.

Július elseje munkaszüneti nap a köztisztviselők és kormánytisztviselők számára is, így a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok és a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai zárva tartanak. Ma a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatain is szünetel az ügyfélfogadás. Ezen a napon a telefonos általános tájékoztató rendszer, valamint az ügyfél-tájékoztató és ügyintéző rendszer sem lesz elérhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top