Aktuális

Megúszta a kilakoltatást Bárdosi Sándor és állapotos felesége

Barátja sietett a segítségére Bárdosi Sándor olimpikon birkózónak, mert kilakoltatási eljárást indítottak ellene és terhes felesége ellen – írja a Blikk.

“Hosszú folyamat volt. Per is lett belőle, mert ki akartak bennünket rakni. A napokban azonban végre megoldódott az ügy. Nyolcmillió forintot kértem kölcsön, így sikerült megvennem a lakást” mondta a Blikknek a sportoló.

Az olimpiai ezüstérmes birkózó azt állította a lapnak, hogy azért került ilyen helyzetbe, mert a BVSC-t szponzoráló MÁV megvonta tőle a lakást, amit korábban neki vettek. Elmondása szerint azzal a feltétellel kapta, hogy részt vesz még egy olimpián, de ellehetetlenítették a helyzetét, és egy évig fizetést sem kapott. Az ügy végül odáig fajult, hogy kilakoltatási eljárást indítottak ellene, ám az utolsó pillanatban egy önzetlen barátnak köszönhetően megmenekültek Bárdosiék.

“A kicsi miatt most az volt a legfontosabb, hogy fedél legyen a fejünk felett, és biztonságban legyünk. Nemhogy babaholmikat, de még ágyat és babakocsit sem vettünk, azonban mire öt hónap múlva megszületik a pici, mindent beszerzünk neki” – ígérte a Blikknek az olimpikon.

A MÁV véleménye nem ismert.

Megúszta a kilakoltatást az olimpikon a terhes feleségével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top