Aktuális

Magyarul kért enyhe büntetést Rezesová

Csütörtökön ítéletet hirdetnek.

Az utolsó szó jogán elnézést kért a négy ember halálát okozó ittas járművezetés vádjával eljárás alá vont Eva Rezesová a Budapest Környéki Törvényszéken, egyúttal azt kérte a bíróságtól, hogy szabjanak ki rá enyhe büntetést. A vádlott remegő hangon, erős akcentussal, de magyarul szólalt fel. Azt mondta, mélyen együtt érez a balesetben elhunytak hozzátartozóival, ő is ember, ő is anya, aki két éve nem látta a gyerekeit.

Az ügyész az elsőfokú, 6 év szabadságvesztést kiszabó ítélet hatályon kívül helyezését és új eljárás lefolytatását kérte, míg Rezesová védője a kiszabott büntetéssel megegyező mértékű szabadságvesztést indítványozott.

A perben csütörtökön hirdet ítéletet a bíróság.

Eva Varholiková Rezesová 2012. augusztus 21-én hajnalban ittasan, az M3-as autópályán X5-ös BMW-jével mintegy 165 kilométeres óránkénti sebességgel hátulról belerohant egy személyautóba. A Fiat Punto az ütközés után azonnal kigyulladt, és a benne ülő két házaspár meghalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top