Aktuális

Őszi megújulás

Eljött az ősz, és vele együtt a megújulás lehetősége is. Most ismét van időnk jövő nyárig életmódot váltani, megfiatalodni, lefogyni, megszépülni. Segítünk, hol és hogyan...

                                       Őszi alakformálás a legmodernebb technikával

Stúdiónkban igényes környezetben találsz meg mindent, ami az alakformáláshoz elengedhetetlen. Zsírfagyasztás, lipolézeres kezelés, kavitáció, rádiófrekvenciás zsírbontás, EMS-izomstimulációs edzés. Nem csak nőknek! Hozd el párodat is! www.zsirgyilkos.hu
A tökéletes mosolyodat is mi biztosítjuk Neked! Garantáltan fájdalom és mellékhatások nélküli peroxid-mentes kozmetikai fogfehérítéssel is várunk, a legújabb, legerősebb ledes fogfehérítő lámpával. www.fog-feherites.hu

 

A fentieken kívül 2 fekvő és 1 álló csokicsöves, illetve CollaTan csöves szoláriumokkal várunk, hogy a bőröd trendi csokibarna legyen. www.szolariumbudapest.hu

Elérhetőségek:
Slim and Sun Alakformáló és Szolárium Stúdió
Budapest IX. ker., Kinizsi u. 13.
06-70-293-25-43

 

                     Életteli, feszes, fiatalos ajkak akár egy óra alatt – ajaktöltés, ajakfiatalítás

Az idő múlásával nemcsak az arcbőrünk, hanem ajkaink is veszítenek feszességükből. Megoldásként pácienseimnek az ajakfiatalítást szoktam javasolni.
Ennek a beavatkozásnak az eredményeképpen az ajkak akár 15-20 perc alatt visszanyerik 20 évvel korábbi feszes, fényes, fiatal formájukat anélkül, hogy az arc karaktere megváltozna.
A beavatkozásnál Nyugat-Európa-szerte nagy biztonsággal alkalmazott, prémium kategóriás töltőanyagokat használunk, csakúgy, mint az ajaktöltésnél.

 

Ez utóbbi beavatkozást azoknak ajánlom, akik elégedetlenek ajkuk formájával vagy méretével. Az ajaktöltés során meg tudjuk változtatni az ajkak formáját, méretét. Ez a beavatkozás is megoldható 15-20 percen belül érzéstelenítésben, mikrokanüllel, fájdalommentesen.

Web: www.brandlbeatrix.hu

        www.arcesztetikaikozpont.hu

 

                                           Őszi megújulás a Mandala Day SPA-ban

Ahogy beköszöntenek a borús őszi napok, nem csak lelkünk, testünk is igényli a törődést. A világ egyik legszebb day spa-ja ilyenkor is tökéletes választás, ahol pár óra erejéig megfeledkezhet a mindennapok gondjairól, az esős hétköznapokról és búcsút inthet a stressznek.

Minden érzékét elkényeztetjük, hiszen a nyugalom oázisában andalító zene, finom illatok, nyugtató teák és képzett terapeuták gondoskodnak a vendégekről.

 

A megújulást érdemes a száraz, igénybe vett bőr kényeztetésével kezdeni, és kozmetikai kezeléssel, kéz- és lábápolással teljessé tenni az élményt. Kiváló választás a Tetőtől Talpig csomagunk, vagy páros kezeléseink egyike, mely tökéletes ajándék lehet szerelmének, és együtt kapcsolódhatnak ki a nyugalom szigetén.

1133 Budapest, Ipoly utca 8.
+36 1 491 0078
www.mandaladayspa.hu
reservation@mandaladayspa.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top