Aktuális

Kammerer Zoltán a hazaiakért versenyzett

Az, aki csak ímmel-ámmal sportol, aki több percet fekszik naponta a tévé előtt, mint ahány lépést gyalog megtesz, nem is gondol arra, hogy egy élsportolónak mennyit kell edzenie, és mennyire oda kell figyelnie arra, mit eszik.

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakos azok közé a szerény, ám ismert emberek közé tartozik, akik nem titkolják: a kemény munka mellett jó a lazulás, gyönyört ad egy kiválóan összeállított ebéd. No és azok közé, akik immár sokadjára ültek autóba, és vettek részt a Coop Rallyn, hogy jelenlétükkel is felhívják a figyelmet a minőségi magyar termékekre.

Idén kilencedik alkalommal rendezték meg ezt a remek szakmai roadshow-t, és én hiszem, hogy nem eredmény nélkül. Tapasztalom, hogy egyre többen keresik a hazai alapanyagú és gyártású termékeket, egyre többen járnak piacra a jó magyar áruért. A mi családunk a Duna mellett él, kertes házban, így szerencsések vagyunk, hisz tudjuk mennyire más, ami itt terem. Persze emellett sok egyéb alapanyag és késztermék is ott van az asztalon, a konyhában, de állíthatom, zömmel hazaiak. Sportolóként tudom, nem mindegy, mit eszik az ember, én törekszem, hogy minőségi élelmiszerek kerüljenek a tányérra. A Coop Rallyról, 2007-ben hallottam először, és bár nem sokat tudtam róla, jó kezdeményezésnek gondoltam, hát részt vettem rajta. 2008-ban már tudtam, ez kész tanulmányút.

Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakozó és másodpilóta társa, Decker Ádám világbajnok vízilabdázó

Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakozó és másodpilóta társa, Decker Ádám világbajnok vízilabdázó

Annak, hogy élsportolóként a nevemet adom a rendezvényhez, igen egyszerű oka van: tudom, hogy a helyben termelt és gyártott áru a legjobb! És tudom, egy ilyen összefogás lendít a gyártókon, a forgalmazókon, továbbá jó üzenete van a vásárlók, a hazai lakosság felé is. Aki ismert, szerintem, érezze küldetésnek, hogy kiáll például a jó tejtermékek, húsfélék, italok, vagyis a kiváló hazai áruk mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top