Aktuális

Új hitelkártya-akció az Erste Banknál!

Nehéz a régit leváltani? Van jobb ajánlat, de eddig nem kaphattad meg? Most van egy jó ajánlatunk!
Új hitelkártya akció az Erste Banknál!

Sok hitelkártyával rendelkező ügyfél folyamatosan a hitelkerete határait feszegeti, és ha a teljes tartozását határidőre nem rendezi, az komoly kamatterhet jelent számára. Ennek könnyítésére az Erste Bank új akciót indított: ha valakinek más banknál van dombornyomott hitelkártyája, és 2014. november 14. és december 23. között újat igényel náluk, az Erste kiváltja az előző pénzügyi intézménynél lévő hitelkártya-tartozását, és annak a kamatát sem számolja fel 2015. április 10-ig.

Olyan, mintha “áthozná” régi hitelkártyáját. Sőt az új hitelkártyás ügyfeleknek az új kártyával történt vásárlások és készpénzfelvételek után négy hónapon keresztül, 2015. április 10-ig nem kell kamatot fizetniük! Ez mindenkinek jól jöhet, hiszen az ünnepekre megszabadulhat a korábbi hitelkártya kamatától úgy, hogy nem kell változtatnia a vásárlási szokásainmondja Szekeres Ferenc pénzügyi tanácsadó.

A banknak két nagyon kedvező előnyprogrammal rendelkező hitelkártyája van: Erste Joker Hitelkártya, ahol 4% vásárlási visszatérítés kapható, és a Wizz Air Hitelkártya, amivel repülőjegyre váltható pontokat lehet gyűjteni. Akinek van hitelkártyája más banknál, mindenképpen érdemes megfontolnia ezt a lehetőséget!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top