Aktuális

Megszólaltak az azonos nemű szülők gyerekei

Az új film azonos nemű szülők gyerekeinek történetét mutatja be. A mozi betekintést enged az azonos nemű párok családjainak világába.

A Gayby Baby ausztrál film azonos nemű szülőpárok gyerekeiről szól. A premier áprilisban, Torontóban, a Hot Docs Filmfesztiválon lesz. A filmben megszólaló gyerekek ilyen családban nőnek fel.

Egy kétanyás család egyik tagja, Maya Newell azt mondta a BuzzFeed Newsnak, hogy azt reméli, a film utat nyit az azonos nemű párok felé, és párbeszédet indít helyzetükről. A nő bízik benne, hogy a film hozzájárul majd ahhoz, hogy megszűnjenek az olyan megnyilvánulások, mint amilyet például a múlt héten Dolce és Gabbana tett. A tervezőpáros ugyanis elítélte és természetellenesnek nevezte, hogy meleg párok nevelnek fel gyerekeket. Mint azt az egyik olasz lapnak adott interjúban közölték, ők szintetikus gyerekeknek nevezik azokat a mesterséges  megtermékenyítés által született babákat, akik nem egy férfi és egy nő kapcsolatában nevelkedek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top