Aktuális

Egy kis nyárelő – pünkösd, vizes kalandok és gasztroélmények

Újabb hosszú hétvége közeledik, és így kevéske szabadnapunk felhasználása nélkül is kikapcsolódhatunk 3 napra valahol. Segítünk, merre érdemes menned!

                                                  

                                                   Sárvár Fürdő – egész évben nyár

Hatalmas strand, felhőtlen szórakozást nyújtó fedett élményfürdő, izgalmakat rejtő kalandpark – a Sárvári Fürdő tökéletes választás, ahol az egész család gondtalanul élvezheti a pihenést.
Már megnyitott a gyönyörűen parkosított strand, ahol az élmény és a feltöltődés egyszerre garantált. 
A hullámmedence igazi tengerparti hangulatot varázsol, a gyerekeket a kalandmedence és a vízi játszótér nyűgözi le, a vízben álló kalózhajó és a vízi vár megannyi élményt és kihívást rejteget.

A négypályás versenycsúszda és a további hét óriáscsúszda pedig megunhatatlan még a felnőttek számára is.  
Az esős, hűvösebb napokon sem kell lemondanunk a fürdőzésről. A családi fürdőben a csúszdák, pancsolók, vízi játékok elvarázsolják a kicsiket, a nagyobbak pedig az óriáscsúszdákon vezethetik le az energiájukat. Az óvónőknek és animátoroknak köszönhetően a tartalmas program is garantált a nyaralás alatt. A Fürdő melletti Kalandparkban pedig tizenegy drótkötélpálya várja a kalandra szomjazókat.
Elérhetőség: www.sarvarfurdo.hu

 

           Feltárul egy új világ… Pünkösd a Hotel Kapitány**** Wellnessben, Sümegen!

A Sümegi Vár közvetlen szomszédságában, történelmi környezetben épült szálloda az országban egyedülálló kikapcsolódási lehetőséggel várja mindazokat, akik igazán különleges élményre vágynak a pünkösdi hétvégén! A négy nap alatt a középkor aktív szereplője lehet, átélheti a lovagi tornák páratlan hangulatát és a lovagi lakomák ötcsillagos gasztronómiáját!
A hétvége programkínálatát számos felnőtt- és gyermekprogram, valamint egy igazi sztár, Király Viktor koncertje színesíti!

Kétemeletnyi wellness-mennyország…
Az országban egyedülálló wellnessatmoszféra fogadja a vendégeket, melyben a kelet misztériuma a középkor hangulatával keveredik, mégis a modern kor köntösét viseli!
A két emeleten elterülő fürdő különleges kialakítású. Hatszáz négyzetméternyi vízfelület, a várpanorámás és élménymedencék és a teljes körű rekreációs szolgáltatások a teljes kikapcsolódást, a test és lélek közötti harmónia megteremtését garantálják!
A Kapitány történelmi hangulatú éttermeiben, középkori díszletek közt válogathat a mesterszakácsok remekeiből!
Hotel Kapitány**** Sümeg, ahol az élet tökéletes pillanatai egy helyre koncentrálódnak!
Itt minden nap új élmény VÁR!

                              Pünkösdi Grillétel- és Sörfesztivál Hajdúszoboszlón!

Pünkösdi hosszú hétvége, pihenés, wellness + gasztrofesztivál… Ezt ugye te se hagynád ki?
Immáron 11. éve rendezik meg a tavasz első gasztronómiai fesztiválját városunkban, a Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivált, ahol a grillezett ételek és a kiváló sörök a főszereplők.
A szervezők színes programokkal várnak téged is.
És mindezt 2 percre a Mátyás Király Gyógyszállodától!

Sőt szállodánk a fesztiválon a finom ételekről is gondoskodik, ráadásul nem is akárhogyan: többszörös “Fesztivál étele”-nyertes címet bezsebelve! Gyere el és kóstold végig kínálatunkat!
Foglald le most a pünkösdi csomagunkat hihetetlenül kedvező áron! Szállás, félpanzióval és wellnesshasználattal már 37 200 Ft/fő/ 3 éjtől.
Frissen sütött szaftos grillek, kísérd le hideg sörrel!
Lájkolj és kövess minket Facebook-oldalunkon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top