Aktuális

Durván megalázták a duci nőt a ruhaüzletben – aztán valami szokatlan dolgot tett

A plus-size nő ujjatlan trikót akart vásárolni magának, amikor véletlenül meghallotta a mellette vásárlók közötti gúnyos párbeszédet. Sírva fakadt, majd valami meghökkentő dolgot tett.

Néhány napja Rachel egy ruhaüzletben vásárolt, amikor fültanúja lett egy anya  és lánya közötti párbeszédnek.

A tinédzser lány poénból plus-size méretű ujjatlan trikót próbált föl, amit megmutatott az anyjának is. “Na, hogy áll rajtam ez a top?”, mire az édesanya nevetve válaszolt: király, ez a cucc szó szerint óriási. Mivel Rachel plus-size csaj, meglehetősen rosszul érezte magát a párbeszéd hallatán.

Durván megalázták a duci nőt a ruhaüzletben, ő meg valami szokatlan dolgot tett

A fiatal nő kiment a boltból és keservesen sírt. Anya és lánya közben elhagyta az üzletet. Rachel beült a kocsijukba férje mellé, alig tudta abbahagyni a sírást. Aztán mégis visszament a boltba. Annak ellenére, hogy a szavak nagyon bántották, úgy döntött, valami szokatlant tesz.

Megvette a plus-size felsőt, és szelfit készített magáról, amit a történettel együtt feltöltött a Facebookra. Eddig több mint 150 ezer lájkot kapott…

További plus-size cikkek az NLCafén:

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top