Aktuális

Nem lesz eljárás Sándor Mária ellen

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke megszüntette a Sándor Mária ellen indított eljárást, indoklása szerint azért, mert őt is komoly támadások érték. Szeressétek a magyar egészségügyi dolgozókat!

Tegnapi cikkünkben megírtuk, hogy Sándor Mária nővér ellen közszereplése miatt kamarai vizsgálat indult. Ma a Népszavának Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke azt mondta, hogy az elmúlt huszonnégy órában komoly fenyegetettséget jelentő támadások érték. Szerinte igaztalan dolgok hangzottak el egy olyan ügyről, amelyről még semmi nem derült ki, csupán találgatásokra hagyatkozott mindenki.

Nem lesz eljárás Sándor Mária ellen

Sándor Mária megnyert egy újabb csatát

Balogh szerint az eljárást azért indították, mert a fekete ruhás nővérként ismertté lett Sándor Mária olyan kijelentéseket fogalmazott meg a szervezetükkel szemben, amelyeket ő (Balogh) nem hagyhatott szó nélkül. Az elnök azt is elárulta, hogy belül szerették volna kezelni az ügyet, nem akartak belőle “pártpolitikai csihi-puhit”, de végül ez lett belőle.

Július végén a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara eljárást kezdett Sándor Mária ellen, mert szerintük többszörösen megszegte az Etikai Kódexben foglaltakat azzal, hogy különböző kommunikációs csatornákon nyilatkozott az egészségügy helyzetével kapcsolatban. Sándor Mária ezzel kapcsolatban közölte, hogy miután Zombor Gábor egészségügyi államtitkár védelmet ajánlott számára nyilatkozatainak esetleges következményei miatt, így most az államtitkárhoz fordul.

További írásaink a témáról:

Sándor Mária: “Meggyőződésem, hogy el akarnak hallgattatni!”

Visszavették az ápolónőt, viselheti a fekete szalagot

Szeressétek a magyar egészségügyi dolgozókat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top