Aktuális

Röszke: menekülteket rugdosott, kirúgták

Több menekültet is megrúgott egy maszkot viselő operatőrnő Röszkén. Az önjelölt igazságosztót német RTL-es kollégája buktatta le, aki rögzítette tevékenységét. A nővel munkáltatója nem dolgozik tovább.

A délutáni röszkei zavargások alkalmával egy német operatőr felvette, hogy a rendőröknek nem engedelmeskedő migránsok közül egy maszkot viselő operatőrnő többeket megrúg, elgáncsol. Az egyik akcióról készült húsz másodperces videó a német operatőr twitterén landolt.

Röszke: menekülteket rugdosott, kirúgták

Karatéből ötös, emberségből egyes alá

A gyermekkel futó férfi kabátját egy rendőr ragadja meg, végül futni hagyja. Nem így a maszkot viselő operatőrnő, aki előbb félre áll előle, majd elegánsan utána rúg a gyermekkel futónak. Ezután a földre került ember arabul ordít a nővel.

A megengedhetetlenül viselkedő operatőr az N1 TV-nek dolgozott. Miután tette nyilvánosságra került, a csatorna vezetése nem kíván vele tovább dolgozni, amit Kisberk Szabolcs főszerkesztő jelentett be.

További híreink Röszkéről:

origo.hu nyomán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top