Aktuális

Ezt a 7 gombot is használnánk a Facebookon a “nem tetszik” mellett

A tervek szerint a Facebook legújabb fejlesztése a dislike gomb lehet. Hamarosan így már azt is jelezheted, ha valamelyik ismerősöd posztja nem tetszik. Az újítást ezzel a 7 gombbal egészítenénk ki.

A Facebook atyja, Mark Zuckerberg a közelmúltban jelentette be, hogy a “like” mintájára tervezik a közösségi oldalon a “dislike”, avagy “nem tetszik” gomb bevezetését is. Azóta ellentmondó hírek keltek napvilágra, melyek szerint mégsem lesz “dislike”, mindenesetre ha mégis felkerülne az újítás Facebookra, mi szívesen látnánk ezeket a gombokat is.

Ezt a 7 gombot is használnánk a facebookon a

Jól jönne a Facebookon egy

  1. nem érdekel gomb is, persze csak, ha van olyan ismerősöd, aki az élete minden mozzanatát közzéteszi a Facebookon
  2. ezt sem kértem gomb is hasznos lehet arra az esetre, amikor a kiposztolt bosszantó videók automatikusan elindulnak
  3. ezt már láttam gomb azon ismerősöknek, akik imádott fotóikat vagy a vicces(nek tartott) képeiket többször is megosztják
  4. tartsd meg magadnak gomb arra az esetre, amikor valamelyik ismerős (ismerőse) túllép a jó ízlés határain
  5. ez most komoly? 2015 van gomb jó szolgálatot tenne az idejét múlt megosztások jelzésére
  6. ezt miért? gomb azon felhasználók posztjaira, akik a leghétköznapibb, valójában senkit sem érdeklő eseményekről is beszámolnak a Facebookon
  7. és jöhet még egy “különleges hópelyhecske” gomb azoknak az ismerősöknek, akik mindig rendkívül cuki dolgokat tesznek közzé.

További Facebook témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Time

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top