Aktuális

Hogyan nyerhettem volna milliókat?

Arra figyeltem fel a televízióban, hogy minden este a sorozatomat nézve megjelenik egy reklám a TV2 oldalán: Akarsz 50 milliót nyerni? Gyere jelentkezz, játssz velünk! – szólt a felhívás –, hozd magaddal a barátodat, családtagodat, vagy jó ismerősöd, akivel nyerhetsz!

Ki ne akarna nyerni? Hát én nagyon szeretnék ! Mindig gondolkodtam rajta, hogy egyszer ki kéne próbálnom magamat. Itt az alkalom, jelentkeztem írásban, és nem sokat kellett várnom a válaszra.

A fiam, Krisz, pesszimistán adta be a derekát, hogy eljöjjön velem a játékra. Csodálkozott, amikor visszahívtak a TV2-ből, és időpontot egyeztettünk. Mivel már megkezdődött a nyári szünet, gondoltam, hogy unokámat, Krisz lányát, Lenát is elviszem, hadd legyen új élménye. Lena 10 éves, roppant fogékony minden új dologra. Napokig együtt böngésztük a netet, hogy hogyan kell ezt a játékot játszani, gondoltam, hasznára válik a sok újdonság.

A folytatásért kattints a Régiségeknek caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top