Aktuális

Kevesellte a hálapénzt az orvos, a rendőrség nyomoz utána

Az orvos kevésnek ítélte azt a hálapénzt, amit az egyik betege műtét után adott neki, és ennek hangot is adott. Azóta kiderült, hogy más betegeivel is hasonlóképp bánt.

“Akinek vitorlázni van pénze, annak legyen műtétre is. Ezt a pénzt a cimborámmal 5 perc alatt eliszom. Úgyis visszajön még varratszedésre, gondolja át addig” – ezt mondta Kathy Attilának az akkor a Péterfy Sándor utcai kórház baleseti sebészetén dolgozó orvos, Sz. Gáspár, miután a férfi “csak” 10 000 forint hálapénzt nyújtott át neki a műtéte után. Kathy levélben számolt be a történtekről a kórház főigazgatójának, a levele pedig felkerült az internetre – írja a Blikk.

A két évvel ezelőtt történt eset a rendőrség figyelmét is felkeltette, és vizsgálatot indítottak az ügyben, mely még a mai napig sem zárult le. Időközben pedig az orvos más, korábbi betegei is jelentkeztek, akik hasonló tapasztalatokról számoltak be.

A lap információi szerint Sz. Gáspár azóta már egy budaörsi magánklinikán dolgozik.

További hálapénz témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top