Aktuális

Újra színpadra lépett Párizsban a vérengzés idején koncertező rockegyüttes – videó

Nem egész egy hónappal a párizsi terrortámadás után újra színpadra lépett az Eagles of Death Metal zenekar. A visszatérésre is Párizsban került sor.

“Elrabolták tőlük a színpadot, ezért szeretnénk felajánlani nekik a miénket” – ezzel a mondattal  konferálta fel Bono a U2 hétfői, párizsi koncertjén az Eagles of Death Metal zenakart. Az amerikai banda most először lépett színpadra azóta, hogy november 13-án a Bataclanban tartott koncertjükön vérfürdőt rendeztek a terroristák.

Az Eagles of Death Metal a People Have the Power és az I Love You All the Time című dalokat játszotta el a U2 vendégeként az AccorHotels Arena színpadán. A U2 egyébként november 14-én és 15-én koncertezett volna itt, ám a párizsi terrortámadás miatt az akkori fellépéseiket elhalasztották.

A zenekar frontembere, Jesse Hughes néhány nappal ezelőtt úgy nyilatkozott: ha a Bataclan egyszer újra megnyitja a kapuit, ők szeretnének lenni ott az első fellépők, hogy befejezhessék a terrortámadáskor félbeszakadt koncertjüket.

Forrás: The Guradian

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top