Aktuális

Kis családterápia Ákossal

Kovács Ákos, a Bonanza Banzai-os idők szex-buli tematikájától elég messzire sodródott énekes hétvégén az Echo TV-ben osztott némi észt a nemi szerepekkel kapcsolatban.

Az Echo TV sosem megy a szomszédba, ha alkalom adódik egy kis trollkodásra. Tulajdonképpen korunk punkjai ők, a polgárpukkasztás fenoménjai, a későn eszmélőknek pedig csak a sárga irigység jut, hogy megint mindenki előtt csapták le a magas labdát. Kovács Ákos dalszerző-üzletember az Arckép című műsorban így gyújtott világot a fejekben:

“A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem. (…)

– Mi a dolguk a nőknek?

– Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni.”

A mára négygyermekes apuka anno tizenöt évig várt a lánykéréssel, pár éve pedig a Class FM-en hasonlóan sarkosan fejtette ki véleményét saját életvezetési elveiről:

Kis családterápia Ákossal

“Feleségem, Kriszta rendkívül toleráns, ő amolyan rockfeleség. Megtanulta az elmúlt huszonöt év során, amióta ismerjük egymást, rengeteg konfliktus árán, hogy egyszerűen vannak időszakok, amikor nem tudnak velem számolni.”

Így kerek a világ – Ákosé legalábbis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top