Aktuális

Ezek a karácsonyi dekorációk veszélyesek a kedvencedre

Gyönyörű lett a lakásod, a karácsonyfád és minden szuper. De ezeket gyorsan tüntesd el, ha nem akarod az állatkórházban tölteni az ünnepeket.

Figyeltél arra, hogy mivel díszíted a lakásodat karácsonyra? Megnézted, hogy veszélyes lehet-e a kutyádra vagy a cicádra?

Na, akkor most elmondjuk, hogy miket tüntess el gyorsan a kedvenceid elől, ha nem akarod az állatkórházban tölteni az ünnepeket.

Ezeket tüntesd el a karácsonyi dekorációból, hogy ne legyen veszélyes a kedvencedre

Az üvegdíszek könnyen összetörhetnek és megsérthetik az állat tappancsát, rosszabb esetben le is nyelhetik a szilánkokat.

A szaloncukrokat is jobb lenne minél inkább eltüntetni az állatok elől, ezzel megelőzheted a karácsonyfa felborítások számát.

Minden kis műanyag díszt, amivel szívesen játszhat a cicád, jó magasra tegyél vagy akár vissza a dobozába.

Az angyalhaj és a girland minden macskás gazdi rémálmát hozhatja elő, mert a macskák imádják, de a vékony szálak könnyen megragadnak a belekben, és csak műtéttel lehet eltávolítani onnan.

És a mikulásvirág… Csodaszép piros színe egy dologra figyelmeztet, a növény mérgező. Pedig a macskák, a kutyák, sőt még a gyerekek is szeretik élénk színe miatt, és sajnos ugyanezért próbálják is megcsócsálni.

Ha kiiktattad ezeket a veszélyeket, boldog, békés lehet a karácsonyod.

Olvass tovább állatok karácsonya témában!

Care2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top