Aktuális

Emberi drámák és isteni szerelem – ilyen volt szerintem 2015

Nehéz ennyi cikk közül választani, pláne kedvencet. Volt sok komoly, esetenként sírós írás, és voltak persze nevetős pillanatok is, rengeteg csodás képpel. Ötöt választottam, de ez nem jelenti azt, hogy csak ezeket szerettem.

Utcára kerülhet az egyetemista anyuka egyéves kislányával

Ezt a cikket az utolsó mondatáért szeretem igazán, mert azt a hitet erősíti bennem, hogy igenis segíthet, ha valaki elmondja a médiában a nehézségeit. Ez a nő állásajánlatot kapott a cikkünk megjelenése után, pedig azt gondolta, hogy reménytelen a helyzete. Ha valóban felfigyeltek a történetére, és helyrerázódik a kis család élete, akkor megérte.

Szerelmes vagyok az Istenbe” – egy nap a Domonkos-rendi Lúcia nővérrel

A kedvenceim 2015-ből (nincs kész)

Lúcia nővérről olvasni és a képeit nézni bepillantást enged egy olyan életbe, amit csak kevesen látnak közelről. Ez egy nyugalmas, békés világ, de egyáltalán nem elzárkózó. Lúcia nővér és társai a rendben nagyon okos, nyitott emberek, akikkel jól lehet beszélgetni. Kiegyensúlyozott és boldog embereknek látszanak, akik sokat dolgoznak és szívesen segítenek bárkinek.

Nemzeti Vágta: nem lehetne máshol?

Ez a cikk a stílusa miatt ragadott meg, mert szókimondó és szellemes. Ha nektek is hasonló ízlésetek van, akkor bátran olvassátok el!

Irány észak! – Itt a 10 legkedveltebb sarkifény-megfigyelő hely

Varázslatos képek a sarki fényről. Izgalmas perspektívák, szögek, élénk színek és fények. Fotórajongóknak kötelező!

10 nap Izlandon, és utána az életed nem lesz már ugyanolyan – csodás képeket készített egy fotós Izlandon

Izland egészen addig nem szerepelt a bakancslistámon, amíg nem láttam ezeket a képeket. A fotók viszont annyira csodásak, hogy felírtam Izlandot is. Ha téged is érdekel, akkor nézd meg!

A kedvenceim 2015-ből (nincs kész)

 Még több cikk, amit ajánlok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top