Aktuális

Drogárusokat fogtak Mélykúton

113 kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagot foglaltak le a nyomozók egy mélykúti házaspár lakásán tartott házkutatás során.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Jánoshalma Rendőrőrse nyomozást rendelt el kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. László 41 éves és K. Lászlóné 35 éves mélykúti lakosok ellen – írja a police.hu.

A jánoshalmi rendőrök egy mélykúti házaspár otthonában 2016. február 12-én házkutatást tartottak, amelynek során 103 darab, bruttó 31,7 gramm kábítószergyanús fehér port tartalmazó alumíniumfólia-csomagot találtak. Az alkalmazott gyorsteszt eredménye alapján a lefoglalt anyag kokain. A nyomozók az ingatlanban további 10 darab, bruttó 12,3 gramm zöld színű, kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagot is találtak, ezeket is lefoglalták.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A nyomozás során beszerzett adatok alapján elmondható: mélykúti otthonában a páros több hónapon keresztül értékesített kábító hatású anyagot, illetve kiderült, hogy kiskunhalasi bárokban is árulták a drogot – K. Lászlóné egy este 20-30 pakkot adhatott el.

A rendőrőrs munkatársai a gyanúsítottakat a kihallgatást követően őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását, amelyet a Kiskunhalasi Járásbíróság 2016. február 15-én elrendelt.

Kapcsolódó írásaink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top