Aktuális

Öngyilkossági szándékkal tért át ittasan a szemközti sávba

Emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt javasol vádemelést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság egy 44 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen.

 A 44 éves hódmezővásárhelyi B. Balázs 2015. március 3-án 15 óra 30 perc körüli időben a 47-es számú főúton Hódmezővásárhely felől Székkutas felé haladt lízingelt személygépkocsijával. Egy egyenes útszakaszon öngyilkossági szándékkal átrántotta a kormányt a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő járművel. Az autó sofőrje elrántotta a kormányt, de nem tudta elkerülni a balesetet, könnyebben sérült meg – írja a police.hu.

Az igazságügyi szakvélemények szerint B. Balázs ittasan vezette járművét, a vele szemben közlekedő autósnak esélye sem volt az ütközés elkerülésére.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntettének kísérlete, járművezetés ittas állapotban vétsége és rongálás bűntette miatt indított büntetőeljárást a 44 éves férfi ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top