Aktuális

Tömegbunyó Bátonyterenyén

Hat személyt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként a bátonyterenyei rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Z. Sándorné 43 éves, K. Z. Anna 23 éves, Z. Krisztina 22 éves bátonyterenyei, K. Martin 20 éves jobbágyi, továbbá O. Norbert 36 éves és O. Norbertné 34 éves salgótarjáni lakosok ellen.

2016. március 13-án 15 óra 30 perc körüli időben K. Z. Anna az egyik bátonyterenyei családi ház udvarán – előzetes, hangos szóváltást követően – megragadta nő ismerőse haját, majd a sértett segítségére siető férfit több alkalommal megütötte, illetve megrúgta. Ez idő alatt Z. Krisztina és O. Norbertné csatlakozott a dulakodáshoz, és a sértett nőt hajánál fogva megrángatták, mialatt Z. Sándorné egy lécdarabbal, több alkalommal megütötte a dulakodókat szétválasztani akaró személyeket. A dulakodás során O. Norbert hátulról rángatni kezdte K. Martint, aki ezt követően egy alkalommal megütötte a 36 éves férfit – számolt be a police.hu.

A rendőrök a bejelentést követően elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki mind a hat személyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top