Aktuális

Ököllel és késsel esett albérlőtársának

Egy 28 éves román állampolgárságú férfi ellen javasolt vádemelést a Lenti Rendőrkapitányság.

A tulajdonos jelentette be a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányító Központjába még 2014. szeptember 27-én 13 óra 37 perckor, hogy Lentiben, az Átkötő utcában lévő lakásában összeverekedtek az albérlői – számolt be a police.hu.

A gyanú szerint a két férfi előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett, amikor a sértett egy kést vett elő, amivel könnyebben megsebezte a gyanúsítottat. Az elkövető ezután többször ököllel megütötte lakótársát, aki az esés következtében a szoba üveges ajtaját is kitörte a fejével. A sértett férfi a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.   

A Lenti Rendőrkapitányság a 28 éves román állampolgárságú férfivel szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Lenti Járási Ügyészségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top