Aktuális

Újabb robbanás volt Brüsszelben

Percekkel ezelőtt újabb robbantás történt Brüsszelben. A robbantás egy razzia során történt a belga fővárosban. Cikkünket frissítjük!

Kora délután ismét robbantás történt Brüsszelben – jelenti a belga hírügynökség. A körülményekről egyelőre nem lehet sokat tudni, csak azt, hogy a detonáció a belga főváros Schaerbeek negyedében következett be, miközben a rendőrség éppen razziát tartott egy épületben. 

Ház a Schaerbek negyedben
Ház a Schaerbeek negyedben

A helyszínen lövések hangja is hallható volt. Az éppen arra haladó villamos utasait kimenekítették. Schaerbeek Molenbeekhez hasonlóan bevándorlók által sűrűn lakott negyed, az interneten rákeresve a harmadik kapcsolódó keresőszó a “veszélyes”.

A belga rendőrök egy lakásba hatoltak be, amikor tüzet nyitottak rájuk. Egy terroristát agyonlőttek, három másikat pedig elfogtak. Egyikük megpróbált túszul ejteni egy anyát és gyerekét egy villamosmegállóban, de lábon lőtték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top