Aktuális

Kékre-zöldre festették a kiscicákat állatkínzó gazdáik – képek

A kisállatok beszínezése nem egy jó buli, hanem igenis az állatkínzás egyik formája – vallja a kiscicák megmentője.

 Jó lenne, ha a gazdik nem a kisállataikon élnék ki festőszenvedélyüket: aki pandát akar, menjen az állatkertbe, ne a kutyáit fesse át, a Shrek-rajongók pedig ne a cicájukkal akarják eljátszatni a mesét!

Kékre-zöldre festették a kiscicákat állatkínzó gazdáik - képek

 Ez a két Shrek és Smurf (a Hupikék törpikék után) névre keresztelt kiscica is áldozatául esett gazdájuk őrültségének: Shreket zöldre, Smurfot pedig kékre festették. A gazdákra kihívott rendőrök egy macskamenhelyre vitték a cicákat, ahol kijelentették, hogy a festés állatkínzásnak minősül.

Kékre-zöldre festették a kiscicákat állatkínzó gazdáik - képek

Egyrészt mert szerencsétlen cicákat alkoholos filccel színezték kékre-zöldre – ennél még a festék is jobb lett volna! Másrészt a lelki épségük is sérült: Smurfnél például légzési nehézségek léptek fel, de mindkét kiscica rémült és óvatos. 

Kékre-zöldre festették a kiscicákat állatkínzó gazdáik - képek

A cicákat a menhelyen lemosdatták, de elsőre a festék fele sem jött le. Emellett gondozzák és táplálják őket, és remélik, hamarosan új, értelmesebb gazdira lelnek számukra.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top