Aktuális

Kiss Lászlóék a medencében erőszakoskodtak egy másik lánnyal

Most már biztos, hogy Kiss László és egykori úszótársai nem csak Takáts Zsuzsannával erőszakoskodtak. Egy másik ügy miatt például 3 hónapra eltiltották a volt úszókapitányt a versenyzéstől.

Kiss László 1961-es nemi erőszak ügyével kapcsolatban egyre több rejtélyről hullik le a lepel. Kezdjük ott, hogy

Voltak más áldozatok

Arról eddig is szó esett, hogy Kissnek és társainak nem Takáts Zsuzsanna lehetett az egyetlen áldozata. A Blikk információi szerint ugyanis a nemi erőszak elsőfokú ítéletéből egy másik mocskos ügy részletei is kiderültek, miszerint Kisst még 1961 elején a Magyar Úszószövetség egy másik erőszakos tett miatt három hónapra felfüggesztette. Az esetből nem lett rendőrségi ügy, ám a testület elnöksége január 26-tól április 26-ig eltiltotta a versenyzőt mindennemű sporttevékenységtől és az uszodák látogatásától, mert 1960. december 30-án két társával szexre akartak kényszeríteni egy 18 éves tinilányt a margitszigeti medencében. Azt nem tudni, hogy kik voltak akkori tettestársai.

Így jegyezték le az esetet

Kiss László és még két sporttársa a sportuszoda szabad részé­ben körülfogták X. Y. 18. életévében lévő lányt, akit nyomban fogdosni kezdtek minden testrészén, így lábát, melleit és nemi szervét is megfogták, bár részletesen nem volt tisztázható, hogy a három úszó közül a fogdosásban kinek milyen szerepe volt.” “Kijelentették, hogy csak akkor engedik el, ha X. Y. megígéri, hogy Kiss Lászlóval és két társával közösülni fog.”

Ki tudja, mi történik, ha az úszómester nem jár akkor a meleg víz párája miatt kialakult ködtől szinte alig látható medence közelében.

“Az arra haladó úszómesternek odakiáltott, de Kiss és társai erre víz alá nyomták” – folytatódik az erőszakoskodás leírása. “A három fiú egyike még víz alatti közösülést is ajánlott. Az úszómester megjelenésére a három sportoló, így Kiss László is, elúsztak X. Y. közeléből, aki az esetet a sportuszoda igazgatóságának bejelentette, s a szorongatott helyzetet részben az úszómester is igazolta.”

Takáts Zsuzsanna, a nyilatkozó áldozat is úgy tudja, nem ő volt az egyetlen, akit támadás ért. “Szerintem kevesebbet ültek börtönben, mint megérdemelték volna” – mondta az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorában.

(Személyiségi jogok miatt az áldozat nevét X. Y.-nal helyettesítettük).

Viszlát, státuszok!

Kiss egyébként már nem úszókapitány, százhalombattai alpolgármesteri címéről lemondott, a város polgármestere pedig eldöntötte, hogy a közeljövőben megváltoztatja a Kiss Lászlóról elnevezett városi uszoda nevét.

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top