Aktuális

Sztárok segítenek az árva, bántalmazott gyerekeknek

Az SOS Gyermekfalvak kampányában olyan sztárok segítik az árva, bántalmazott gyerekeket, mint Pál Dénes, Radics Gigi, Gájer Bálint vagy Vastag Tamás. A legnépszerűbb sztárok Budapest bármelyik pontján felbukkanhatnak.

Már az SOS Gyermekfalvak anyák napi kampányában is részt vettek a hazai sztárok. A segítségnyújtás azonban nem áll meg ennyinél. Az elmúlt hét óta ugyanis Budapest legváratlanabb helyein bukkannak föl az életnagyságú kartonpapír gyerekek – és velük együtt a programot segítő sztárok.

A Bazilikánál, Parlamentnél, a metróaluljárókban bármikor összefuthattok Vastag Tamással, Pál Dénessel, Radics Gigivel, Gájer Bálinttal, vagy éppenséggel Kassai Viktor futballbíróval, Kiss Norbert Európa-bajnok autóversenyzővel és Barabás Évivel.

Az SOS Gyermekfalvak kampányával arra a 22 ezer gyermekre hívja fel a figyelmet, akik nem szüleikkel élnek, vagy akiket évekig elhanyagoltak, bántalmaztak, mielőtt gyermekvédelmi gondoskodásba kerültek.

Az SOS Gyermekfalvak jelenleg is négyszáz gyermeknek biztosít szerető családot Kecskeméten, Kőszegen és Orosházán.

(SOS)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top