Aktuális

Most ezzel a trükkel verik át az időseket

Ismét bejelentkezés nélkül érkező szakemberek próbálják átverni az időseket, akik kötelező ellenőrzésre vagy nem létező dugulásra hivatkoznak, és készpénzt kérnek...

 Újra a régi trükkel próbálják kicsalni az idősek pénzét. A “szakemberek” bejelentés nélkül érkeznek és  a csatornázási művek munkatársának adják ki magukat. Nem létező dugulást állapítanak meg, vagy kétévenként végzendő kötelező tisztítást emlegetnek – írja a hvg

 Munkaruhát, láthatósági mellényt hordanak, de ezek nem egységesek, ahogy a járművek sem, amivel érkeznek.

A Fővárosi Csatornázási Művek emlékeztetett: nincs semmiféle előírás a tisztítás gyakoriságára nézve, illetve ha zavartalanul elfolyik a háztartásból a szennyvíz, akkor nincs szükség duguláselhárításra sem. 

A Fővárosi Csatornázási Művek dolgozói kizárólag a főváros több mint 6 ezer kilométeres közcsatornarendszerét üzemeltetik. Az emblémával ellátott, kulturált és egységes ruházatú, arcképes igazolvánnyal rendelkező szakemberek nem házalnak csatornatisztítási ajánlattal és legfőképpen nem kérnek készpénzt – hívták fel a figyelmet.

A társaság kéri: aki csalókkal találkozik, azonnal jelentse ezt a rendőrségen, vagy érdeklődjön a társaság éjjel-nappal díjmentesen hívható központi ügyeletén, a 06-80/455-000-ás telefonszámon.

Az idősek átverésére sajnos több módszert is használnak a csalók. ilyen az unokás átverés és a legújabb, az autós csalás.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top