Aktuális

Kiderült, miért halt meg a Balaton Soundon megsérült lány

A 18 éves lány gyanús körülmények között lett rosszul a fesztiválon. Eddig úgy tudták, elesett, beverte a fejét, a sérülése pedig olyan súlyos volt, hogy belehalt.

Csakhogy a korábbi információkkal ellentétben most kiderült, a fiatal lány halálát valószínűleg nem az esés, hanem partidrog okozhatta. A Blikk információi szerint a lány több tablettát is bevehetett a halála előtt, amire rövid idő alatt több liter vizet fogyaszthatott. Ez pedig agyödémához vezetett.

A lap tudni véli azt is, hogy a Budapesten tervezőként dolgozó lány nem a fesztivál területén, hanem attól mintegy két kilométerre, egy parkolóban lett rosszul. A mentőket is ide riasztották.

A haláleset miatt korábban a Balaton Sound egészségügyi személyzetét támadták, mert a gyanú szerint elengedték a rossz állapotban lévő lányt. A rendezvény sajtófőnöke, Vető Viktória az esettel kapcsolatban elmondta, az ő adatbázisukban nem szerepelt a lány neve az ellátottak között.

“A tragikusan végződő baleset nem a rendezvény helyszínén történt. A fesztivál területén kívüli baleseteket nem a mi orvosi bázisunk látja el, ezért arról hivatalos információkkal nem rendelkezünk” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top