Aktuális

Elfogták a gödöllői rablógyilkosság elkövetőjét

Isaszegen, egy sörözőben fogták el Sz. Lajost, akit rablógyilkosság miatt kerestek a rendőrök. A körözött tettes zenész, hegedűművész, az egyik videómegosztó csatornán több felvételen is szerepel.

Elfogta a rendőrség Sz. Lajost, aki július 28-án késő este el akarta lopni a 24 éves B. Zsófi autóját. Az incidens során a fiatal nő – aki a Turay Ida Színház munkatársa volt – életét vesztette.

A Pest megyei nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Mivel a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.

A nyomozók Sz. Lajost 2016. július 29-én 14 óra 30 perckor fogták el Isaszegen, egy sörözőben – írja a police.hu. A férfit – aki zenész, hegedűművész, és az egyik videómegosztó csatornán több felvételen is szerepel – előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

endőrök helyszínelnek egy árokba borult személyautó mellett Gödöllőn
Rendőrök helyszínelnek az árokba borult autó mellett Gödöllőn – Fotó: Mihádák Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top