Aktuális

Ez történik ma, Richard Gere szülinapján

Budapesten szerdán reggel 06:05-kor kel fel a Nap, és 19:21-kor nyugszik. Richard Gere szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2016. VIII. 31.

A millennium évében ezen a napon adták át a Nagykörutat, 1949-ben megszületett Richard Gere, 1990-ben pedig ekkor írták alá az NSZK-t és NDK-t egyesítő szerződést.

Ez történik ma, Richard Gere szülinapján

Mai mottónk:

“Egy élet, amiben nem tudod őszintén vállalni magad, olyan, mintha egy saját gyártású hülye pokol sátorban élnél.” – Kínos című film

Névnap:

Augusztus 31-e Erika, Aldán, Dórabella és Pamina napja.

Augusztus 31-én született:

Richard Gere színész és Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornász.

Időjárás:

Szerdán napos idő lesz, kisebb felhők csak nyugaton jelenhetnek meg, csapadék sehol sem valószínű. A Tiszántúlon élénk lesz az északkeleti szél. Délután 24-29 fok közötti értékeket mérhetünk. A nyár utolsó napján frontmentes, nyári időnk lesz.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt tanácsolja a szerdai horoszkóp: “Úgy érzed, hogy talán túlzottan is kiadod magadat szerdán. Mintha ma túl egyértelműen kommunikálnál, és túl sokat elárulnál magadról. Talán attól tartasz, hogy az emberek visszaélnek azzal a tudással, amit rólad szereznek.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top