Aktuális

Nyíregyházi gyilkosság: magát is meg akarta ölni a gyilkos orvos

Az 54 éves orvos öngyilkossági szándékkal menekült Romániába, és arra kérte a bírót, ne adják ki a magyar hatóságoknak.

Bár 28 éve Magyarországon élek, igazi román vagyok. Nem akartam, hogy magyar földön temessenek el. Romániába érve öngyilkos akartam lenni, de a rendőrök gyorsabbak voltak nálam” – mondta tárgyalásán az az 54 éves orvos, aki szerdán pisztollyal támadt egy nyíregyházi házaspárra, majd gyermekeik szeme láttára lelőtte őket. Az anya a helyszínen meghalt, az apa életéért még most is küzdenek az orvosok.

Az Evenimentul Zilei című lap szerint az orvos nem tervelte ki előre a bűncselekményt, a Magyar Nemzet pedig már arról ír, hogy a tüdőgyógyász elvezetése közben azt mondta, megbánta tettét. “Az áldozataimnak is meg kellett volna bánniuk mindazt, amit velem tettek. Egy egész regényt lehetne írni a történtekről” – mondta, majd hozzátette, a házaspár ikergyermekeinek azért kegyelmezett meg, mert megsajnálta őket.

Ahogy arról korábban írtunk, a két hétéves gyermek csütörtökön kezdte volna az általános iskola első osztályát. A történtek miatt sokkos állapotban vannak, jelenleg idősebb rokonaik vigyáznak rájuk.

Olvasd el a témában született többi cikket is: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top