Aktuális

Arra ítélte a bíró az állatkínzó nőt, hogy élje át, amit a kutyájával tett

Alyssa Morrow egy teljes hétre magára hagyta négylábú barátját. Állatkínzás miatt állt bíróság elé.

Cicconetti bíró, ahelyett, hogy egyből börtönbe küldte volna, példás ítéletet hozott Alyssa Morrow ügyében. Az amerikai nőnek állatkínzás miatt kellett felelnie a bíróság előtt: nem sokkal korábban ugyanis egy teljes hétre magára hagyta négylábú kedvencét, Moose-t anélkül, hogy bárkit megkért volna, hogy gondoskodjon kutyájáról, míg visszatért.

A kutya közel egy hetet töltött étlen-szomjan, a saját mocskában és csak azért nem pusztult el, mert az egyik lelkiismeretes szomszéd megsajnálta a vonyító jószágot és állatvédőket hívott a lakáshoz. Miután az állatvédők gondoskodtak az éh- és szomjhalál szélén álló Moose-ról, jelentették az állatkínzást a hatóságoknak, ők hamar elfogták a kutya tulajdonosát.

 

Alyssa Morrow ügye Cicconetti bíróhoz került, aki rendhagyó módon nem kizárólag börtönbüntetéssel sújtott az állatkínzót. Ítélethozatalkor a bíró kötelezte Alyssát, hogy hasonló szenvedésen menjen keresztül, mint amilyet kutyájának okozott. “Azt akarom, hogy ízelítőt kapjon a tettéből, épp ezért arra kötelezem, hogy a város szeméttelepének legbüdösebb, leggusztustalanabb pontján töltsön el nyolc órát.”

Alyssa alig bírta ki a nyolc órát, utána azt mondta, szívesebben ment volna azonnal börtönbe. A bíróság döntésének értelmében a kutyát elkobozták egykori gazdájától, és az állatvédők segítségével új, szerető családot kerestek neki.

Még több cikk állatkínzás témában az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top