Aktuális

Lányokat használt ki szexuálisan a szekta

Szektába toboroztak lányokat, akiket szexuálisan kihasználtak, éheztettek, és fogva tartottak Székelyföldön.

Megdöbbentő történetre derült fény, amelynek helyszínei többek között a marosvásárhelyi Művészeti Egyetem, illetve egy marosszéki, katolikusok lakta falu, Nyárádremete – számolt be a szekelyhon.ro. Öt személyt vettek őrizetbe (többek között Eusebiu Sebastian Apostolachét), akik szervezett bűnözői csoportot hoztak létre, és ember- valamint kiskorú-kereskedelem bűntettét követték el.

A zenész és koreográfus Eusebiu Sebastian Apostolache létrehozott egy szektát – Kör néven –, amelybe a tagok segítségével Apostolache több fiatal nőt toborzott, többnyire a marosvásárhelyi Művészeti Egyetem diáklányainak köréből. Apostolachét “szellemi mesterként”, guruként mutatták be a lányoknak. A mester utóbb “befogadta” őket abba a lakásba, amelyben maga is tartózkodott. Az áldozatok rövidesen teljesen kiszolgáltatottá váltak Apostolachéval szemben, neki teljes engedelmességgel tartoztak. Többek között éjfélkor rendszeresen szexuális szertartásokon kellett részt venniük.

A törvényszéki bírói testület Apostolache esetében 30 napra szóló előzetes letartóztatást rendelt el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top