Aktuális

Ez történik ma, Owen Wilson szülinapján

Budapesten péntek reggel 06:58-kor kel fel a Nap, és 15:59-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XI. 18.

1307-ben Tell Vilmos e napon lőtte le az almát fia fejéről. 1865, Kolozsvári Országgyűlés: Erdély sokadik uniója Magyarországgal. 1905-ben Norvégia független lett. 1959-ben bemutatták a Ben-Hur című filmet. 1968-ban megszületett Owen Wilson színész. 2009-ben megszűnt a Sláger és a Danubius Rádió.

Ez történik ma, Owen Wilson szülinapján

Mai mottónk:

Hol az otthon? Ahol a legjobb. Ahol a mobiltöltődet tartod. Ahol automatikusan csatlakozik a net. Ahol a szomszéd visszaköszön. Otthon az a hely, ahová kora tavasszal elteszed a télikabátod. Ahol a januári árleszállításokkor vásárolt karácsonyi díszeket tárolod a következő karácsonyig. Ahol jó az illat. Ahol a postaládán ott a neved. Ahol ha eltévedt embert látsz, útba tudod igazítani. Ahol tudod a párhuzamos utca nevét.

Durica Katarina

Névnap:

November 18-a Jenő, Csendike, Odiló és Román napja.

November 18-án született:

Kim Wilde énekesnő, Owen Wilson színész és Kirk Hammett, a Metallica gitárosa

Időjárás:

Pénteken több-kevesebb napsütés, majd az esti óráktól észak–északnyugat felől egyre több helyen eső várható. A déli szél feltámad, nyugaton–északnyugaton erős, viharos széllökésekkel. Napközben 6-15 fok valószínű, melegfronti hatás mellett.

Napi horoszkóp:

A Tűz jegyűek számára ezt mondja pénteki horoszkópjuk: “Úgy tűnik, hogy ma csak te szeretnél mindent egyszerűnek látni, a környezeted azonban az izgalmakban és a bonyodalmakban hisz.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top