Aktuális

Hibásak lehetnek az iPhone 6s akkumulátorai

Gondok lehetnek az iPhone 6S akkumulátoraival. Az Apple külön csereprogramot indított a hibás akkuk cseréjére. A hiba szerencsére csak a felhasználók egy szűk rétegét érinti.

Nem várt hibát produkálnak az Apple iPhone 6S típusú okostelefonjai. Többen is jelezték, hogy szeretett készülékük minden előjel nélkül, teljesen indokolatlan helyzetben magától kikapcsol. Nemcsak egyszer, hanem egymás után többször is. A cég akkumulátor-csereprogramot hirdetett, akik pedig korábban aksit cseréltek hasonló hiba miatt, azoknak visszatéríti a szervizköltséget.

Az Apple közleményében azt írja, hogy a 2015 szeptember és október között gyártott akkumulátorokkal akad gond, ez a felhasználók igen szűk rétegét érinti. 

Legutóbb a Samsung ütötte meg a bokáját a hibás akkumulátorokkal, amiket először csak cserélni próbált, ám a hibás csereaksik miatt az egész Note 7 szériát kénytelen volt visszahívni.

mashable 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top