Aktuális

Teszteld és próbáld ki az új villanyautókat

Ha kipróbálnád, milyen érzés elektromos autót vezetni, és gurulnál egyet Budapest belvárosában, akkor regisztrálj máris, és teszteld a legújabb fejlesztést. Ha már próbáltad a Bubit, a közösségi autóbérlést is imádni fogod. Hamarosan indul a GreenGo próbatesztje.

45 elektromos autót kínál a GreenGo hazai startup azoknak a budapestieknek, akik “reális alternatívát keresnek a nehézkes belvárosi tömegközlekedésre, fáznak már a Bubin, nem akarnak drága pénzen saját gépjárművet fenntartani, vagy csak fáj a szívük, ha marokszám dobálják a százasokat a parkolóautomatákba”.

A GreenGo közösségi autóbérlés mobilapplikáció/weboldal segítségével működő car-sharing szolgáltatás. Az autókat az Árpád-híd – Hősök tere – Baross utca – Rákóczi híd – Bocskai út – Alkotás út – Óbuda által határolt kerületekben kölcsönözheted, és okostelefonra töltött applikáción keresztül foglalhatod le. A bérleti díjat pedig a használat után teljesen automatikus módon fizetheted ki bankkártyáddal.

Az autók folyamatos kapcsolatot tartanak a központtal, műholdakkal és a bérlők applikációval. A szolgáltatáshoz, mindössze három egyszerű lépéssel bárki csatlakozhat:

  • töltsd le a mobilalkalmazást az áruházból
  • regisztrálj
  • mutasd be személyesen azonosító okmányaidat – jogosítvány, személyi igazolvány – a Király utca 16. szám alatt található GreenGo irodában.

A regisztrációs díj 5900 forint, a havi díj 990 forint. A bérlés percdíja 65 forint, parkolni – a bérlés ideje alatt – 15 forintért lehet percenként. A maximális napi díj 19 500 forint, ennél többet a rendszer nem terhel a megadott bankkártyára – tudta meg a Vezess.hu.

Indul a GreenGo próbatesztje
Indul a GreenGo próbatesztje

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top