Aktuális

218-cal menekültek a ridikültolvajok

Bilincsben vezették el a nyitrai rendőrök azt a sofőrt, aki megpróbálta lerázni a hatóság embereit egy rögtönzött autós üldözéssel, de hiába. Elkapták, ám társához mentőt kellett hívni.

Sima gyorshajtásnak indult, de autós üldözés lett egy rendőri intézkedésből az R1-es gyorsforgalmi úton, Nyitra közelében. A rendőrök egy Audi A6-ost szúrtak ki, amelyik 36-km/h-val túllépte a megengedett sebességet. Megelőzték, jelzéssel kérték a megállásra, de a gyorshajtó sofőr inkább a gázra lépett. Kielőzte a rendőröket, és megpróbálta lerázni a járőrautót: volt, hogy 218-cal száguldott, és nem hagyta, hogy megelőzzék.

A rendőrök azonban pár kilométer után mégis újra megelőzték az Audit, és sikeresen megállásra késztették. A sofőr csuklóján egyből kattant a bilincs, míg az anyósülésen utazó társához mentőt kellett hívni, mert rosszul lett az üldözés alatt.

Nem csak a gyorshajtással és az üldözéssel felszabaduló adrenalin miatt menekültek az Audival, hanem azért is, mert Nyitrán elloptak egy ridikült, benne 500 euróval.

parameter.sk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top