Aktuális

Fantomkép alapján keresik a kőbányai szatírt

Nem várt áldozatokra, hanem maga csengetett be egy általános iskolába egy magamutogató szatír Kőbányán. Pechére tanárok nyitottak ajtót, akik jó személyleírást tudtak adni a szexuális bűnözőről.

Még november 11-én csöngetett be egy Budapest X. kerületi általános iskolába a lenti fantomképen látható férfi, majd az ajtót nyitó pedagógusoknak szeméremsértő módon mutogatta magát. A villantás után a szatír kereket oldott. A tanárok a férfit alaposan megfigyelték, így remek fantomkép készült a segítségükkel.

Fantomkép alapján keresik a kőbányai szatírt

A körözött férfi 160 centiméter magas, haja rövid, sötétbarna, szeme szinte fekete. A bűncselekmény elkövetésekor piros kabát és kék nadrág volt rajta. A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki a fenti fantomkép alapján felismeri az elkövetőt, az hívja a 112-t vagy a 107-et, vagy közvetlenül a  X. kerületi Rendőrkapitányságot a 06-1-263-7200-as telefonszámon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top