Aktuális

Élő Facebook-videóban közvetítette harmadik gyermeke születését

A 35 éves nőt elárasztották a negatív hozzászólások, ennek ellenére is örül a videónak. Mint mondja, mindig emlékeztetni fogja majd arra, miért nem akar újra teherbe esni.

Azt, ahogy a 35 éves Sarah-Jayne Ljungstrom életet ad harmadik gyermekének, az interneten, egész pontosan egy élő Facebook-videó segítségével több mint 200 ezren nézhették végig. A brit anyuka a Daily Mail című brit lapnak elárulta, több oka is volt rá, hogy élő videót készítsen erről a meglehetősen intim pillanatról.

Képek forrása: Sarah-Jayne Ljungström
Képek forrása: Sarah-Jayne Ljungström

“Szerettem volna, ha az emberek végre látnak egy igazi, nem manipulált felvételt egy teljesen átlagos szülésről – magyarázta, majd hozzátette, a felvétel minden alkalommal emlékezteti majd arra, miért nem akar negyedszer is teherbe esni. Sarah-Jayne a lapnak elmondta azt is, harmadik gyermekével, Evelinával több mint 24 órát vajúdott a szülés előtt.

A háromgyerekes anyuka akkor kezdte meg az élő közvetítést, mikor férjével beértek a kórházba. “Nem sokkal korábban elfolyt a magzatvizem, így pontosan tudtam, már csak órák kérdése, hogy kezemben tarthassam a harmadik gyermekemet.” Sarah azt mondja, szerinte a videó leginkább azoknak az első gyermekes kismamáknak jelenthet majd segítséget, akik tudni szeretnék, mi vár rájuk a vajúdás óráiban.

Élő Facebook-videóban közvetítette harmadik gyermeke születését

A szülőszobába Sarah már nem vihette magával mobiltelefonját, de mindössze néhány perccel azután, hogy kislánya világra jött, egy közös szelfivel tudatta közönségével, hogy minden a legnagyobb rendben ment.

Olvass még többet a szülésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top