Aktuális

Rég eltűnt nőt találtak a romok alatt

A rendőrség akadályozásával és bizonyítékok eltüntetésével vádolják annak a nőnek a sógorait, aki 2003-ban tűnt el, és 2015-ben találták meg a maradványait a volt férj egyik testvére házának hátsó udvarán.

A kacifántos ügy még 2003-ban kezdődött, akkor látták utoljára gyermekei Natalia Wilkanowskát, aki az exférjét, Gerald Dohetryt indult meglátogatni a London közeli Lutonban de többé nem jelentkezett. 2014-ben aztán a volt férj öngyilkos lett, és kiderült, hogy ő a felelős Natalia haláláért. Egy évvel később Gerald testvére, Daniel Dohetry kertjében rábukkantak a nő holttestére is. Most az angol ügyészség azzal vádolja Joseph és Daniel Dohetryt, hogy segítettek testvérüknek elrejteni a nő holttestét, és akadályozták az igazságszolgáltatást.

A nő holttestét egy elbontott kerti épület alatt találták meg 2015-ben az egyik Dohetry-testvér kertjében, ezért feltételezi azt a bíróság, hogy közük lehet ügyhöz. A két idős férfi tagadja, hogy közreműködött volna a holtest eltüntetésében, és nem ismerik be azt sem, hogy akadályoznák az igazságszolgáltatás menetét.

BBC

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top