Aktuális

VR-pornó a japánok új fétise

Hol máshol alakítanák ki az első virtuális valósággal manipuláló pornószobát, mint Japánban. Bár még csak egy "sima filmet" lehet VR-szemüvegben megtekinteni, már fejlesztik a különböző eszközöket a virtuális örömszerzéshez.

Japán fővárosában, Tokióban nyitott új élménypontot a magát Soft On Demandnak nevező pornócég, elsősorban pornórajongóknak. Az élményközpontban apró, hangszigetelt szobákban a netezés, és a manga olvasáson felül VR-szemüvegben lehet pornófilmet nézni. A szobák árai nem vészesek, egy órára durván 1500 forint értékű jenért, míg egy napra nagyjából 8000 forintért lehet kibérelni őket.

A VR-pornóé a jövő

Gőzerővel készülnek a fejlesztések, a különböző új eszközök a VR-pornó piacára. Tavaly már VR-pornó fesztivált is rendeztek Japánban, ahol kifejezetten sok felszerelést mutattak be a fejlesztők. Nyilvánvaló, hogy a piaci igény és a felvevőpiac is megvan a VR-pornóra,  most már csak felhasználóbaráttá kell tenni. Hamarosan teljes testes VR-ruhákban és egyéb stimulátorokkal játszhatnak a műfaj rajongói.

24.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top